Ons concept

De pizza van onze Maestro Pizzaiolo weerspiegelt alle kenmerken van de traditionele Napolitaanse pizza. Een goede hydratatie, lange uren van natuurlijke rijzing, de keuze van grondstoffen en een bakproces in een goed verwarmde oven geven onze pizza een uitzonderlijke smaak. Die smaak die van Napels is. Het frituren in Napels is een PASSIE: als het niet gefrituurd is, is het niet lekker!

We hebben deze passie omarmd met ambachtelijke recepten met een unieke smaak. Crocchè, omeletten, croissants, arancini, zeppoline... zijn slechts enkele van onze gefrituurde gerechten die het water in de mond zullen laten lopen alleen al door naar het menu te kijken.

U verliest uw hoofd bij de eerste hap! In 2015 zijn we naar Waterloo gekomen om gewoon een koffie te drinken bij een vriend die Italiaanse restauranthouder is... en uiteindelijk zijn we gebleven.

Eerst in Waterloo voor 3 jaar, hij als pizzaiolo en zij in de keuken.

Daarna, Woluwe Saint-Lambert, maar het verlangen was te sterk... we wilden onze eigen pizzeria openen!

Tijd om de ideale plaats te vinden en dat was in april 2021 gebeurd. Na wat werk en maanden later opende het restaurant zijn deuren in augustus 2021!

Noméa: in het Italiaans betekent dat reputatie.

In december 2022 hebben we besloten om een klein winkeltje te openen met typische producten voornamelijk uit de regio Napels maar ook de grote klassiekers van Italiaanse producten.

Aan het begin van 2023 is er een kleine traiteur toegevoegd die verse pasta, sandwiches met huisgemaakt brood van Noméa, lasagne, gehaktballen in tomatensaus, cannelloni... aanbiedt.

Enkele wijnen hebben zich langzaam aan het feest toegevoegd om al uw gerechten te begeleiden.